nagradnjača

DAN ŽENA Restoran i pivnica Stari grad i ePodravina poklanjaju vam večeru za dvoje

12:30h
0
Ilustracija // Foto: ingimage.com

Bliži se još jedan dan posvećen ženama, iako su pravim muškarcima svi dani takvi. U nedjelju 8. ožujka međunarodni je Dan žena. Ovo je 111. godina kako se slavi Dan žena, a prvo se počeo obilježavati u SAD-u.

No, ono što vas zanima ako ste kliknuli na ovaj tekst jest činjenica da vam portal ePodravina i Restoran i pivnica Stari grad poklanjaju večeru za dvoje upravo u nedjelju.

Kako bi ste konkurirali za osvajanje nagrade, lajkajte objavu ovog članka na našem Facebook profilu, podijelite je na svoj pod “javno” i u komentaru napišite koga biste vodili sa sobom. To je sve!

Restoran i pivnica Stari grad već su dugi niz godina jedan od najboljih ugostiteljskih objekata koje ovaj grad, ali i Podravina nudi. Ukusna, pažljivo pripremljena hrana koja nijedno nepce ne ostavlja ravnodušnim sjajno se preklapa s ponudom pića i odgovarajućim ambijentom. Koliko ste puta imali priliku uživati u hrani unutar zidina stare utvrde?

Radno vrijeme restorana je od 7 do 23 od ponedjeljka do petka, dok subotom radi od 8 do ponoći. Nedjeljom su otvoreni od 8 do 23 sata. Svi oni koji žele rezervirati svoje mjesto mogu to učiniti na broj telefona 091 6203 293.

čitam...
Loading...