Danas imamo 79 oboljelih, u bolnici preminula jedna osoba

Na području županije trenutno je aktivno 270 slučajeva bolesti COVID-19, ozdravile su 44 osobe, a na bolničkom se liječenju nalaze se 44 osobe.

08:47h
0
Foto: Jurica Karan
Ilustracija foto: Jurica Karan

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako je nakon pristiglih nalaza testiranih uzoraka na SARS – CoV-2 virus na području županije potvrđeno 79 novih slučajeva bolesti COVID-19.

Na području županije trenutno je aktivno 270 slučajeva bolesti COVID-19, ozdravile su 44 osobe, a na bolničkom se liječenju nalaze se 44 osobe. U OB Koprivnica preminula je jedna osoba s pozitivitetom na koronavirus (1941. godište) koja je u kliničkoj anamnezi imala i druge bolesti.

Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije bolest COVID-19 je potvrđena kod 7001 osobe, a tijekom jučerašnjeg dana izuzeto je 169 uzoraka sa sumnjom na SARS – CoV-2 virus

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije apelira na građane da se strogo pridržavaju svih epidemioloških mjera prevencije i  zdravstvenih uputa kako bi se spriječilo širenje zaraze koronavirusa.

– Samo odgovornim ponašanjem možemo zaštititi vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana, apeliraju iz Stožera.