od doma

Danas je Dan planeta Zemlje, Komunalac i dalje želi da šaljete svoje likovne radove na njihov natječaj

Pristiglo je već mnogo vaših kreativnih likovnih radova, a roditelje Komunalac moli da likovne radove šalju najkasnije do 24.travnja do 10 sati.

14:39h
0
Foto: Komunalac

Komunalac kontinuirano provodi edukativne aktivnosti već više godina počevši od najmanjih uzrasta u vrtićima i školama uz razne kreativne radionice i predstave za djecu.

Komunalac nastoji građane što više uključiti u razvrstavanje otpada uz razne edukativne sadržaje i upute koje im dostavlja na kućne adrese, edukacije sa predstavnicima višestambenih zgrada i niz drugih aktivnosti. U 2019. godini održano je 33 edukativnih aktivnosti o očuvanju okoliša i pravilnom odlaganju otpada, uz posjete kompostištu i reciklažnom dvorištu.

Dan planeta Zemlje koji se obilježava 22. travnja ove je godine preseljen u virtualni svijet. Otvoren je poziv „Obilježimo Dan planeta Zemlje od kuće“ u kojem je zadatak mališana da taj dan obilježe likovnim radom na temu zaštite okoliša, recikliranja, odvajanja otpada ili promicanja ljepota okoline u kojoj živimo.

Otvoreni poziv za likovne radove mališana

Pristiglo je već mnogo vaših kreativnih likovnih radova, a roditelje Komunalac moli da likovne radove šalju najkasnije do 24.travnja do 10 sati.

Virtualna izložba likovnih radova Obilježimo dan planeta Zemlje od kuće bit će objavljena 24. travnja točno u podne na službenim stranicama Komunalca.

Stignete još biti kreativni, a do tada vas pozdravlja vaš Mirko Reciklirko i pruža vam podršku u vremenu kada vam je najpotrebnije. Zajedno smo jači! Čuvajte okoliš, perite ruke, čuvajte sebe i druge!

čitam...
Loading...