novost

Danas kreće Dergez ljetna kino karavana, prvi film je u Podravskim Sesvetama uz pridržavanje svih protuepidemioloških mjera

Svi posjetitelji kina će zahvaljujući partnerima Dergez trgovina i ljetne kino karavane – Podravka, Studenac, HOD, Hell i PAN - na ulazu dobiti kokice i piće po izboru.

14:27h
0

Danas u Podravskim Sesvetama kreće Dergez ljetna kino karavana! Turistička zajednica područja Dravski Peski i Dergez trgovine pozivaju vas na Dergez ljetno kino karavnu koja kreće danas u Podravskim Sesvetama. Na lokalnom školskom igralištu u 21 sat počet će projekcija hit komedije Djedica pušten s lanca s Robert De Nirom i Zac Efronom u glavnim ulogama.

– Dugo smo pripremali ovaj projekt, ali nismo bili do kraja sigurni hoćemo li ga uspjeti provesti zbog epidemiološke situacije. Poduzeli smo sve kako bismo sigurno i odgovorno uživali pod zvjezdanim nebom. Ove godine odlučili smo se za provjerene hit komedije i vjerujemo da će posjetitelji ljetnog kina biti zadovoljni s odabirom filmova – rekao je Alen Janći, direktor Turističke zajednice područja Dravski Peski.

Projekcije su planirane petkom, točnije četiri petka zaredom. O sljedećim projekcijama i filmovima pročitajte OVDJE.

Ono što je važno naglasiti jest da organizatori mole posjetitelje da pokušaju doći barem pola sata ranije kako se ne bi stvarala gužva jer je zbog epidemioloških mjera, uz dezinfekciju ruku na ulazu u kino potrebno i ostaviti podatke za evidenciju.

Molimo sve posjetitelje kina da obavezno dezinficiraju ruke prilikom dolaska na kino, da sjede na unaprijed predviđenim mjestima i ne pomiču stolice, da drže potreban razmak prilikom dolaska, odlaska s kina ili tijekom preuzimanja hrane i pića, da ne dolaze na lokaciju projekcija u sklopu ljetnog kina ukoliko imaju povišenu temperaturu ili simptome poput kihanja, kašljanja, grlobolje, želučanih tegoba. Bez obzira na otvoren prostor zbog većeg broja posjetitelja preporučamo nošenje maski.

– Drago nam je što kroz sponzorstvo ljetnog kina možemo nagraditi svakodnevno povjerenje naših kupaca. Nadamo se dobrom vremenu, povoljnijim epidemiološkim uvjetima te vjerujemo kako će karavana biti uspješna pa da druge godine dodatno povećamo broj projekcija i lokacija kroz koje će proći kino karavana – rekla je Ivana Dergez, voditeljica maloprodaje Dergez trgovina.

Svi posjetitelji kina će zahvaljujući partnerima Dergez trgovina i ljetne kino karavane – Podravka, Studenac, HOD, Hell i PAN – na ulazu dobiti kokice i piće po izboru.

U slučaju lošeg vremena projekcije će se održati u društvenim domovima.

Sve novosti o Dergez ljetnoj kino karavani pratite na portalu ePodravina, na društvenim mrežama Turističke zajednice područja Dravski Peski i Dergez trgovina.

 

čitam...