ludi božić u uredu

Današnja projekcija filma Dergez ljetne kino karavane seli se u kloštranski Društveni dom zbog lošeg vremena

09:25h
0
Foto: TZ područja Dravski peski

Prva projekcija Dergez ljetne kino karavane uspješno je održana prošlog petka u Podravskim Sesvetama, dok je danas na redu prikazivanje filma Ludi Božić u uredu u Kloštru Podravskom.

Isprva je trebalo biti na otvorenom, no vremenska prognoza je loša tako da se projekcija seli u mjesni Društveni dom, a vrijeme projekcije i dalje ostaje 21 sat. Organizatori mole sve posjetitelje da se pridržavaju propisanih mjera i uputa Stožera kao i njihovih uputa koje će biti vidljivo istaknute na mjestu projekcije filma.

Kako bi se izbjegle gužve i čekanja, iz TZ područja Dravski peski mole vas da dođete barem pola sata ranije kako bi se poštvale sve epidemiološke mjere poput dezinfekcije ruku i popisivanja podataka za evidenciju.

Podsjetimo, svi posjetitelji kina će zahvaljujući partnerima Dergez trgovina i ljetne kino karavane – Podravka, Studenac, HOD, Hell i PAN – na ulazu dobiti kokice i piće po izboru.

Foto: TZ područja Dravski peski

Što se sljedećih projekcija tiče, posljednjeg dana mjeseca srpnja, 31. u petak, u parku u Ferdinandovcu čeka vas projekcija filma Zločeste mame 2. Početak prikazivanja filma je u 21 sat. Glavna zvijezda filma je Mila Kunis.

Zadnja projekcija u sklopu ljetnog kina na otvorenom održat će se u Kalinovcu u parku, a na rasporedu će biti domaća komedija Kerekesh teatra pod imenom Ufuraj se i pukni. Film počinje kao i svi, u 21 sat. Članove Kerekeš teatra ne treba posebno predstavljati, znamo da garantiraju smijeh do suza.

Kao i danas, u slučaju lošeg vremena projekcija se seli u društveni dom.

Foto: TZ područja Dravski peski

čitam...