Bizarna situacija

Danica Pavlić: Prodali su moj stan zbog 1400 kuna, sud mi nikada nije poslao obavijest o dugu

Ako je sud slao obavijesti na Vinodolsku, onda postoje nekakve šanse, ali u promilima da se uspije, kaže odvjetnica Sonja Dušić Poljak.

11:00h
0
Danica Pavlić dobila je svoj stan natrag // Foto: Privatna arhiva

Danicu Pavlić dočekalo je neugodno iznenađenje kada se vratila iz Njemačke u Koprivnicu i otišla do svog stana. Tamo je pronašla nepoznatog muškarca i ženu kako mijenjaju prezime na vratima, a kada ih je upitala što rade, rekli su joj da su kupili stan.

Kako piše 24sata, Danica Pavlić živi i radi u Njemačkoj, a u stan koji se nalazi u Ulici Frana Galovića, poznatoj “muslimanki”, dolazila je nekoliko puta godišnje. Osim nje, stan su posjećivali i njeni roditelji. Problem je nastao zbog duga od 1400 kuna za stambenu pričuvu iz 2011. godine, zbog kojeg je stan tvrtka Stambeni servis prodala na dražbi za 146 tisuća kuna.

– Nikad nisam od suda dobila poziv da sam nešto dužna – rekla je gospođa Pavlić za 24sata.

Muslimanka // Foto: Matija Gudlin

Njena odvjetnica Sonja Dušić Poljak sumnja da se može išta učiniti kako bi joj se stan vratio. Gospođa Pavlić bila je prijavljena i na još jednoj adresi gdje je živjela prije, Vinodolskom odvojku, tako da postoji šansa da je sud obavijesti o dugovanju slao na tu adresu.

– Ako je sud slao obavijesti na Vinodolsku, onda postoje nekakve šanse, ali u promilima da se uspije – kaže odvjetnica.

Problem je nastao i zbog toga što Danica Pavlić nema otvoren račun u Hrvatskoj pa se dugovanja nisu mogla podmiriti ovrhom. U čekanju raspleta ove bizarne situacije, vratila se u Njemačku.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!