women in adria

Danijela Glavosek Kovačić finalistica izbora najuspješnijih hrvatskih poduzetnica: Nisam osoba koja sjedi i čeka

Takvog sam karaktera da ako želim promjenu odlučim "zasukati" rukave i pobrinuti se da ju ostvarim. Smatram da me takav stav dogurao daleko u životu i da je upravo on sredstvo koje je potrebno jednoj dobroj poduzetnici, rekla je Danijela.

12:42h
0
Danijela
Foto: Women in Adria

Women in Adria zajednica je ambicioznih žena koje žele ostvariti karijeru u različitim područjima. Informira, povezuje i inspirira žene te s njima komunicira na puno načina, i to kroz portal, događaje uživo, članski program, društvene mreže i newsletter.

Nedavno održana svečanost dodjele nagrada najuspješnijim poduzetnicama bila je vrhunac projekta kojim se promiče vrijednost ženskog poduzetništva za hrvatsko gospodarstvo, ali i društvo u cjelini.

Najuspješnije hrvatske poduzetnice u 2020. godini proglašene su u hotelu Westin, a najboljima je mreža poduzetnica i poslovnih žena Women in Adria nagradu uručila po šesti put. Dobitnice su Dorotea Effenberger, Kristina Ukalović i Danira Glavinić.

Uz tri pobjednice bile su još i dvije finalistice, a jedna od njih je Podravka Danijela Glavosek Kovačić, serijska poduzetnica koja uz stomatološku praksu dizajnira igricu Adventures of Eco te radi na aplikaciji za dentalne stručnjake koja će im omogućiti optimizaciju poslovnih procesa. Cilj joj je potaknuti i dentalni turizam na području Podravine.

– Nikada nisam bila osoba koja je sjedila i čekala da joj se nešto posloži i dođe. Takvog sam karaktera da ako želim promjenu odlučim “zasukati” rukave i pobrinuti se da ju ostvarim. Smatram da me takav stav dogurao daleko u životu i da je upravo on sredstvo koje je potrebno jednoj dobroj poduzetnici – izjavila je Danijela za portal Women in Adria. 

Foto: Women in Adria