Dar-mar u Starigradu // Pijani mladić u kafiću razbijao i pojačavao glazbu, uništio videonadzor…

07:05h
0
Ilustracija // Foto: Koprivnica.net

Alkotestiranjem je utvrđeno da je 27-godišnjak bio pod utjecajem 2,19 promila. Policajci su ga odveli u policijsku postaju na otrežnjenje. Protiv njega i konobarice, koja mu je dala pijanom piti, ide prekršajna prijava.

Mrtav pijan 27-godišnjak iz Koprivnice jučer oko 21.30 sati napravio je pravi dar-mar u kafiću Jaguar u Starogradskoj ulici u prigradskom naselju Starigradu.

Zbog prijašnjih nerazriješenih odnosa sa ženskom osobom koja je povezana s poslovanjem kafića, u neku ruku odgovornom osobom, mladić je otišao u kafić kako bi se obračunao s njom. Iako nje ondje nije bilo, to ga nije spriječilo da podivlja. Najprije je razbio dvije čaše i jednu bocu, a potom je bacio i mobitel iza šanka.

Ni na tome nije stao. Iščupao je kameru video nadzora i bacio je izvan kafića. Neprestano je ulazio iza šanka i pojačavao glazbu. Vikao je kako će sve porazbijati. 

Ubrzo je alarmirana policija. Alkotestiranjem je utvrđeno da je 27-godišnjak bio pod utjecajem 2,19 promila. Policajci su ga odveli u policijsku postaju na otrežnjenje.

Protiv njega ide prekršajna prijava za remećenje javnog reda i mira svađom i vikom. Prijavu je zaradila i 19-godišnja konobarica zato što mu je pijanom davala alkoholna pića.

Vlasnik Jaguara, doznajemo, trenutačno se ne nalazi u Hrvatskoj i on će tek po svom povratku policiji moći reći kolika je nastala šteta u kafiću. Isto tako, morat će se odlučiti i hoće li kazneno prijaviti 27-godišnjeg mladića zbog uništavanja imovine.