VELIKI KORAK

Dario Brgles klupu Drave zamijenio onom hrvatskog trećeligaša, poznata je i njegova zamjena

Uz odličan posao u prijelaznom roku uvjereni smo da će on posložiti kockice i voditi naš klub prema samom vrhu, stoji na službenoj stranici kluba iz Novigrada Podravskog.

17:21h
0
Tomislav Drnje - Drava Novigrad Podravski 26.05.2019. // Foto: Matija Gudlin
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Priča koja već duže vrijeme kruži županijskim travnjacima današnjom objavom na službenoj Facebook stranici Drave Novigrad Podravski dobila je svoju potvrdu.

Trener Dario Brgles napustio je Dravu te će od sljedeće sezone voditi Graničar iz Đurđevca. Na klupi kluba koji će se natjecati u novoj Trećoj HNL Sjever zamijenit će Jadranka Bundovića.

– Možemo se pohvaliti kako je on već drugi trener koji je iz naših redova otišao čak dvije lige više. Prije njega bio je to Želimir Mešnjak koji je nakon nas preuzeo tadašnjeg trećeligaša Koprivnicu. Našem Dariju želimo svu sreću i sportske uspjehe na najvišoj razini. Pristupio je u naš klub kad je bilo najteže i uvelike sva dostignuća na sadašnjoj upravi se mogu pripisati njemu. Jedno veliko hvala – poručili su iz županijskog prvoligaša.

Foto: Jurica Karan

Ujedno je potvrđeno tko sljedeće sezone voditi nogometaše iz Novigrada Podravskog. Radi se o Zdravku Blažeku, dosadašnjem treneru Fugaplasta iz Gole, člana Druge ŽNL.

– Uz odličan posao u prijelaznom roku uvjereni smo da će on posložiti kockice i voditi naš klub prema samom vrhu – napisali su.

 

čitam...
Loading...