Darko Ledinski i Dražen Pros novi predsjednici županijskog i gradskog SDP-a

20:29h
0

090914-izbori-sdp-mNovi predsjednik SDP-a Koprivničko-križevačke županije je Darko Ledinski, a koprivničkog ogranka te stranke Dražen Pros. Ledinski je naglasio da je SDP otvorio novu stranicu demokracije, jer je prva stranka koja je na području naše županije organizirala neposredne izbore, na kojima se mogao kandidirati bilo koji član.

– SDP je najjača stranka u Podravini i Prigorju i zato je moj zadatak pretvoriti ju i u pobjedničku. Biračima se više ne smije dogoditi da nakon izbora shvate da su zbog političke trgovine pogrešno glasovali, kao što je bio slučaj ovog svibnja. SDP nije takva stranka, a ako ćemo ići u koaliciju onda je to zbor programskog smjera, sličnosti i radnih rezultata, a ne radi glasova koji bi nas doveli na vlast – rekao je Ledinski, koji je dobio glasove 61% od 773 SDP-ovaca koji su izašli na izbore.

090914-izbori-sdp2-mDražen Pros je, pak, naglasio da će gradska organizacija nastaviti sa stalnim radom, a na pitanje novinara kako kao bivši radnik Podravke te dogradonačelnik Koprivnice i prvi čovjek koprivničkog SDP-a komentira aferu posudbe 65 milijuna Podravkinih kuna splitskoj tvrtki SMS kazao je da prvo treba utvrditi istinu:

– Kao bivši zaposlenik Podravke želim vjerovati da njezina uprava radi kako treba, a kada se utvrde činjenice Grad će iznijeti svoj stav.

I Ledinski i Pros su najavili da će još više intenzivirati suradnju između gradskog i županijskog SDP-a.

čitam...