bez konkurencije

Darko Ledinski novi koprivnički pročelnik

15:52h
0
Darko Ledinski // Foto: Matija Gudlin
Darko Ledinski // Foto: Matija Gudlin

Kada je riječ o javnom natječaju, postupak od raspisivanja do objave rezultate trebao bi komentirati onaj koji natječaj raspisuje. Ne radi se o mistici ili tajni jer je sve jasno i javno, već je stvar pristojnosti, kulture i bontona da komentira onaj koji je raspisao natječaj. Jednostavno ne bi bilo pristojno – rekao je Darko Ledinski.

Darko Ledinski (SDP), 53-godišnji profesor psihologije i bivši saborski zastupnik poznat po tome što u Hrvatskom saboru nije progovorio ni riječ, novi je pročelnik koprivničkog Upravnog odjela za društvene djelatnosti i europske poslove.


Neslužbeno doznajemo da su uz njegovu prijavu pristigle još dvije, ali nisu zadovoljile jer nisu imale potpunu natječajnu dokumentaciju.

Iako je sve jasno, on sam to nije želio potvrditi.

– Kada je riječ o javnom natječaju, postupak od raspisivanja do objave rezultate trebao bi komentirati onaj koji natječaj raspisuje. Ne radi se o mistici ili tajni jer je sve jasno i javno, već je stvar pristojnosti, kulture i bontona da komentira onaj koji je raspisao natječaj. Jednostavno ne bi bilo pristojno – rekao je Ledinski.

 

čitam...