hrvanje

David Čurila i Berislav Varović pokorili turnir u Petrinji, HK Ludbreg sjajan šesti u velikoj međunarodnoj konkurenciji

U ekipnom poretku HK Ludbreg bio je šesti u konkurenciji 20 klubova. Ekipu su vodili trener Ignac Horvat te predsjednik Nino Dulikravić.  

09:54h
0
HK Ludbreg na turniru u Petrinji // Foto: HK Ludbreg
HK Ludbreg na turniru u Petrinji // Foto: HK Ludbreg

Na 11. memorijalnom turniru u hrvanju ‘Mirko Kosmat’, održanom u subotu u Petrinji, ludbreški hrvači ostvarili su zapažene rezultate. U konkurenciji 150 natjecatelja iz 20 klubova, pristiglih iz Slovenije, BiH, Mađarske, Srbije i Hrvatske, HK Ludbreg predstavio se sa 8 hrvača. Osvojene su dvije zlatne i tri brončane medalje. Natjecanje se odvijalo u 4 starosne skupine. U konkurenciji početnika do 33 kilograma, Rene Dulikravić sa tri pobjede došao je do bronce. Kod mlađih dječaka nastupili su Florijan Varović do 33 kilograma i Neo Jagić-Varga do 54 kilograma. Florijan Varović osvojio je broncu, dok je Neo Jagić-Varga ostao bez medalje, bio je peti.

U uzrastu starijih dječaka Elvis Oršuš u kategoriji do 66 kilograma, nakon uvodne pobjede gubi u sljedećem kolu što ga je u ukupnom poretku svrstalo na sedmo mjesto. Berislav Varović sjajno se borio u svim svojim borbama u kategoriji do 85 kilgorama, te pobjedivši Mađara u finalu, osvojio zlatnu medalju!

U kadetima Filip Matijević do 69 kilograma uspio je doći do bronce, što nije uspjelo Draženu Oršušu u kategoriji do 76 kilograma, koji završio kao četvrti. David Čurila dosta je uvjerljivo osvojio zlato i ponovo je skrenuo pozornost na sebe odličnim borbama te potvrdio da je u kategoriji do 63 kilograma u samom hrvatskom vrhu.

U ekipnom poretku HK Ludbreg bio je šesti u konkurenciji 20 klubova. Ekipu su vodili trener Ignac Horvat te predsjednik Nino Dulikravić.Idućeg vikenda HK Ludbreg nastupit će na tri polja, odnosno u Poljskoj, Mađarskoj i u Sesvetskom Kraljevcu.

čitam...