BLACK URTICA

Dejan Levačić kreirao je jedinstveni hrvatski parfem koji dočarava netaknutu koprivničku prirodu

Black Urtica je parfem kreiran na bazi od 40 posto biljke i ulja od koprive, crnog je tonaliteta te su to ujedno i glavni sastojci parfema,

11:09h
0
Ustupio: Dejan Levačić
Ustupio: Dejan Levačić

Dejan Levačić kreator je jedinstvenog hrvatskog parfema od koprive. Prije šesnaest mjeseci odlučio je posaditi crnu koprivu. Sjeme crne koprive dobio je na dar od klijenta koji koristi parfem Urtica.

– Iako sam malo znao o crnoj koprivi, odlučio sam se na ovaj iskorak iz razloga što sam odmah nakon početnog uzgoja uočio da je biljka mnogo jačeg inteziteta, da cvjeta od svibnja do kolovoza i naraste do jednog metra. Bili su mi to početni pokazatelji kako će i sam proces stvaranja parfema u konačnici dati kreaciju koja je posebna i jedinstvena, iz činjenice što nam ju je podarila priroda i što sam u stvaranja parfema u cijelosti iskoristio biljku crne koprive – rekao je Levačić.

Black Urtica je parfem kreiran na bazi od 40 posto biljke i ulja od koprive, crnog je tonaliteta te su to ujedno i glavni sastojci parfema, koji dočaravaju istinski doživljaj netaknute koprivničke prirode.

Dejan će novi proizvod od koprive promovirati na ovogodišnjem Renesansnom festivalu.

čitam...