ekskluzivni miris

Dejan Levačić kreirao jedinstveni Bitcoin parfem, u ponudi će biti samo 2100 primjeraka

Bitcoin parfem dočarava budućnost, slobodu, nesputanost, smirenost, odlučnost i nedodirljivost kroz svoje jedinstvene, neponovljive esencije koje mu je podarila priroda tijekom procesa sazrijevanja.

15:04h
0
Foto: Dejan Levačić

Dejan Levačić, kreator artisan parfema, napravio je novitet. Radi se o Bitcoin parfemu za kojeg kaže da je bio vrijedan svih odricanja koje je prošao stvarajući ga posljednjih šest godina.


– Rijetki su pojedinci vjerovali u završetak ovog mirisnog projekta iz razloga što im je već sam Bitcoin bio stran, nestvaran i neshvatljiv u pogledu samog korištenja kojeg ni danas ne koristi više od 1% ljudi na planeti. Uvijek prilikom kreiranja parfema najviše vremena posvećujem istraživanju iz razloga kako bi parfem bio jedinstven u svijetu. Želio sam ispričati priču koja će dočarati moć novca i transakcija koje će se pojaviti u budućnosti, a da ne bude nešto već viđeno – kaže Levačić.

Prijatelj mu je slučajno skrenuo pažnju na Bitcoin kojeg je on zatim dobro istražio te uvidio da samo Bitcoin ima identičan način stvaranja kao što i on kreira parfeme.

– Radi se o mom jedinstvenom procesu stvaranja parfema koji koristim posljednjih šest godina, gdje parfeme ostavljam u rudarskim oknima kako bi im priroda podarila note koje nitko ne može stvoriti. Prvi primjerak Bitcoin parfema kreirao sam 2015. godine kada je vrijednost Bitcoina bila 300 dolara – poručio je.

Foto: Dejan Levačić

Bitcoin parfem dočarava budućnost, slobodu, nesputanost, smirenost, odlučnost i nedodirljivost kroz svoje jedinstvene, neponovljive esencije koje mu je podarila priroda tijekom procesa sazrijevanja. Parfem je kreirao s 20 posto esencija i smjestio ga u ručno rađenu kutiju od kože i drveta.

– Kreirajući parfem dao sam si nesputanu slobodu te odlučio da note parfema ostanu tajna. U ponudi će biti 2100 primjeraka parfema Bitcoin edicije 50 ml, te jedan primjerak Bitcoin parfema zapremnine od 210 litara. Svi parfemi biti će numerirani serijskim brojem B300 – B2100 max – kaže Levačić.

Bitcoin parfem prvenstveno je namijenjen svima onima koji žele osjećaj slobode, nesputanosti, smirenosti, odlučnosti i nedodirljivosti. Dodana vrijednost parfema Bitcoin identična je kupnji umjetničke slike koja će u budućnosti svoju vrijednost višestruko povećavati. Zamislite nekog u Washingtonu, koji razmišlja o kupnji Bitcoin parfema, a da to odradi samo u nekoliko sekundi putem svog mobitela i izvrši plaćanje Bitcoinom bilo kome u svijetu.

Bitcoin parfem moći će se dobaviti na internet stranici www.levy.hr.

čitam...