17.3 C
Koprivnica
Srijeda, 31. svibnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
VRIJEME CURI

Đelekovčani u utrci za novu školsku kuhinju koju bi uredila Podravka, pomozimo im da ispune svoje želje
Đ

Sve bi bilo lakše kad bi u našu kuhinju „došetao“ jedan profi štednjak s pećnicom, električni roštilj, novi ormarići na stabilnim nogama, pokoji set šalica, tanjura, pribora za kuhanje, velike inox zdjele…maštaju polaznici OŠ Mihovil Pavlek Miškina

Ne propustite

Kako bi pomogli u uređenju školskih kuhinja i blagovaonica u osnovnim školama Podravkin najpoznatiji brend Vegeta pokrenuo je sredinom veljače natječaj Doniramo i školske kuhinje renoviramo. Krug nominacija je završen, u samo finale ušlo je desetak škola kojima je obnova kuhinje i/ili blagovaonice najpotrebnija, a među njima i Osnovna škola Mihovila Pavleka Miškine iz Đelekovca. 

– Mala smo seoska škola sa samo 84 učenika, a svi oni (100% učenika) hrani se u našoj školskoj kuhinji. I školska kuhinja nam je mala, a naša kuharica prostor dijeli s vrtićkom kuharicom. Naravno, vodimo se onom poslovicom „Gdje čeljad nije bijesna ni kuća nije tijesna“. Što možemo učiniti? Ovaj prostor, uz vašu pomoć, možemo učiniti ljepšim i bolje opremljenim. Naša motivacija je toliko velika da je i teta Nataša (naša kuharica) na dvije minute postala glumica te pristala pokazati sve „čari“ prostora i opreme s kojom svakodnevno mora djeci iščarobirati tople obroke. Sve bi bilo lakše kad bi u našu kuhinju „došetao“ jedan profi štednjak s pećnicom, električni roštilj, novi ormarići na stabilnim nogama, pokoji set šalica, tanjura, pribora za kuhanje, velike inox zdjele… U lijepom prostoru je uvijek ugodnije i raditi pa zato želimo i zidovima i podu dati novi izgled. O Vegeto, ti koja sa srcem kuhaš, „umiješaj“ se i u naše želje. I ostvari ih! – poručili su iz đelekovečke škole.

Za njih možemo glasati i pomoći im da ostvare svoj san do 30. ožujka OVDJE.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

moda s ulica

FOTO Izdvojili smo 20 najboljih street style izdanja u kojima je traper glavni hit

I Podravke i Prigorke dobro znaju da je traper uvijek in, bilo ljeto, bila zima. No kako su nam stigli...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti