Ispravak netočne informacije

DEMANTI Župan Darko Koren reagirao na optužbe Mladena Kešera o “blagoslovu” milijunskog bonusa za Jozinovića

14:32h
0

Župan Darko Koren reagirao je povodom izjava Mladena Kešera u OVDJE objavljenom članku pod naslovom “[122 MILIJUNA] Švegović: Piškornica nam na ništa ne odgovara, skrivaju informacije, Kešer prozvao župana: Darko, di su pare?!”.

Njegov demati objavljujemo u nastavku u cijelosti.

– Nije istinita činjenična tvrdnja, koju u predmetno referirajućem članku iznosi g. Mladen Kešer, kako je Darko Koren kao tadašnji predsjednik skupštine blagoslovio da si Mladen Jozinović isplati milijun kuna.  Darko Koren nikada nije niti izričito niti prešutno odobrio isplatu milijunskog bonusa koja je isplaćena Mladenu Jozinoviću kao direktoru društva Piškorniica sanacijsko odlagalište d.o.o., a u kojem društvu Darko Koren nikada nije obnašao nikakvu funkciju.

Štoviše, po saznanju za isplatu predmetnog bonusa Darko Koren je za istu isplatu ustvrdio kako je sporna gledajući s moralnog aspekta te istaknuo kako se ne slaže s cjelokupnom procedurom koju je proveo g. Mladen Jozinović. Darko Koren je kao predsjednik skupštine društva Piškornica d.o.o., koje društvo je jedini vlasnik društva Piškornica sanacijsko odlagalište d.o.o., po saznanju za predmetni događaj sudjelovao u donošenju odluke za smjenu g. Mladena Jozinovića kao i za povrat predmetno ispiaćenog bonusa g. Mladenu Jozinoviću. Završno se navodi kako je Darko Koren u skupštini društva Piškornica d.o.o. u kritično vrijeme predstavljao, a i nadalje predstavlja suvlasnika od 22,5 % društva Piškornica d.o.o., a slijedom čega isti ne može niti formalnopravno donositi jednostrane odluke u istom društvu – navodi se u demantiju.

čitam...
Loading...