1.2 C
Koprivnica
Subota, 28. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Demantij: Dražen Karlovčan
D

Ne propustite

Kao reakcija na članak objavljen 19. listopada “Dražen Karlovčan optužen za prodaju nekretnine, da izbjegne porez“, na adresu reakcije stigao je demantij gosp. Karlovčana koji prenosimo u cijelosti:

“Nekretnina nije prenesena kako bi se izbjegao porezni dug, na nekretnini je u trenutku prijenosa bio upisan teret kredita od 110.000,00 EUR. Obzirom da Volan d.o.o. nije imao sredstva kojim bi podmirio kredit, isti je ocijenjen kao rizičan te je banka prijetila ovrhom koja bi obuhvatila obiteljsku kuću u kojoj živi moja bivša supruga sa dvoje djece. Kako bi se izbjegao taj scenarij, nekretnina je prenesena na drugu osobu ugovorom koji nije bio besplatan, odnosno u kojem je naznačen iznos. Kao protučinidbu gospođa na koju je nekretnina prenesena zatvorila je u korist Volana d.o.o. kredit u gore navedenom iznosu. Slijedom navedenog razvidno je da Volan d.o.o. nije oštećen, već je naprotiv zatvoren kredit koji je tvrtka dugovala banci. 
Molim da se objavi ispravak.
S poštovanjem,
Dražen Karlovčan”
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

ludbreg domaćin

FOTO Ljubitelji dobre kapljice okupili se na najvećoj izložbi mladih vina u Hrvatskoj, ocijenjeno više od 400 uzoraka, evo koja su proglašena šampionima

Chardonnay Vinske kuće Kirić, u kategoriji bijelih vina, te merlot Stjepana Vučemilovića, u kategoriji crnih vina, proglašeni su šampionima...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti