kino pod zvijezdama

Dergez ljetna kino karavana pravi je pogodak, sve projekcije sjajno popraćene, Janći: Nagodinu ćemo sve još proširiti

U odličnoj atmosferi, Dergez ljetna kino karavana je završena u Kalinovcu 7. kolovoza uz glumački duo, tatu i sina Kerekeš i njihovu fantastičnu hrvatsku komediju „Ufuraj se i pukni“.

20:00h
0
Foto: TZ područja Dravski peski
Foto: TZ područja Dravski peski

Turistička zajednica područja Dravski Peski i Dergez trgovine su sretno došli do kraja prve Dergez ljetne kino karavane. Sve je počelo 17. srpnja u Podravskim Sesvetama gdje je bila projekcija komedije „Djedica pušten s lanca“.

Raspoloženje nije pokvarila ni kiša koja je projekciju preselila u društveni dom Podravske Sesvete. Sljedeća postaja Dergez ljetne kino karavane bio je Kloštar Podravski, 24. srpnja, a i tamo je projekcija održana u društvenom domu jer je vrijeme opet bilo nepovoljno. Prikazivao se odličan film „Ludi Božić u uredu“.

Slijedila je toliko željena premijera na otvorenom, pod zvjezdanim nebom, koja se dogodila u Ferdinandovcu 31. srpnja uz „Zločeste mame 2“.

U odličnoj atmosferi, Dergez ljetna kino karavana je završena u Kalinovcu 7. kolovoza uz glumački duo, tatu i sina Kerekeš i njihovu fantastičnu hrvatsku komediju „Ufuraj se i pukni“.

Foto: Jurica Karan
Alen Janći // Foto: Jurica Karan

– Iako je postojao opravdani strah i nesigurnost hoćemo li uopće održati karavanu radi epidemiološke situacije, drago nam je što na kraju možemo zaključiti kako je ovo lijepo i pozitivno događanje prošlo sasvim u redu! Poduzeli smo sve kako bi svi posjetitelji Dergez ljetne kino karavane uživali sigurno i odgovorno u hit komedijama – rekao je Alen Janći, direktor Turističke zajednice područja Dravski Peski.

Zahvaljujemo svima koji su posjetili ovogodišnju karavanu i pridržavali se epidemioloških uputa kako bi sve prošlo u najboljem redu!

– Kao sponzori kino karavane, drago nam je što smo, u ovim trenucima, na jedan zabavan, no siguran način nagradili povjerenje naših kupaca. Iako nas je kišno vrijeme prve dvije projekcije smjestilo u suhe i tople društvene domove, entuzijazam gledatelja nije nedostajao, kao ni na sljedećim projekcijama – ispod zvijezda. Veseli nas što je Dergez ljetna kino karavana izazvala veliki interes među ljudima te vjerujemo kako će sljedeće godine biti dodatno proširen izbor lokacija – uz još bogatiji sadržaj. Zahvaljujemo se općinama i načelnicima – Podravske Sesvete, Kloštar Podravski, Ferdinandovac i Kalinovac što su nam omogućili prostore za održavanje kina. Hvala i obrtu Marinela na posudbi kokičara! – izjavila je Ivana Dergez, voditeljica maloprodaje Dergez trgovina.

Veliko hvala i partnerima Dergez trgovina i ljetne kino karavane –

Podravka, Studenac, HOD, Hell i PAN.

Direktor Turističke zajednice područja Dravski peski Alen Janći otkrio nam je kako su već počeli s planovima za sljedeću godinu kada će i povećati broj projekcija, ali i dodatnih zabavnih sadržaja kao što su napuhanci, face painting za djecu i slično. Možemo samo reći da jedva čekamo!

čitam...