Devet Podravkinih reprezentativki u prijateljskoj utakmici sa Zametom

07:37h
0
090107-koznjak-m

U prijateljskoj pripremnoj utakmici za nastup u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo rukometašica, hrvatska reprezentacija pobijedila je u ponedjeljak u Sportskom centru Zamet u Rijeci prvoligašku ekipu Zameta sa 41-26 (21-10). U sastavu reprezentacije nastupilo je devet igračica Podravke Vegete.

Hrvatska je nastupila u ovom sastavu: Grubišić, Žderić, Jelčić; Peraica 4, Lovrak 4, Kožnjak 8, Šerić 4, Petković 4, Gaće 3, Arslanagić, Pavić 1, Horvat 2, Penezić 7(2), Lovrić 1, Zebić 3.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Arslanagić nije ulazila u igru, a iz Francuske još nije doputovala Franić (potpis ugovora u Metzu nakon restrikcija u Krim Mercatoru, koji je strankinjama ponudio ili smanjene ugovore, ili rastanak), a iz Danske Golubić koja je igrala za Ejsberg. Podravkine igračice dale su ukupno 33 gola. Marta Žderić je 20-ak minuta drugog dijela branila za Zamet, a riječka igračica Ježić igrala je po jedno poluvrijeme za Zamet, odnosno reprezentaciju.

Kvalifikacijska utakmica Hrvatska – Nizozemska igra se u četvrtak 15. listopada u 18 sati uz prijenos na HTV 2. Za utakmicu Litva – Hrvatska, koja se igra u nedjelju 18. listopada nema najave tv prijenosa.

čitam...