strast

Devet trikova kojima će žena oduševiti muškarca u krevetu

08:00h
0
Ilustracija // Foto: Ingimage

Ovih devet mjesta na tijelu će pojačati seksualnu želju kod vašeg partnera. Muškarci su priznali da je stimulacija bradavica jedno od najvažnijih mjesta za poticanje seksualne želje

1. Usta

Usta su jako bitna erogena zona. Ljubljenje povećava razinu dopamina u mozgu, neurotransmitera koji povećava želju za seksom.

– Možete probati jezikom prolaziti njegovim usnicama ili lagano grickati donju usnu – predlaže seksologica Carol Quinn.

2. Uši

Ako vam se ikad itko igrao s ušima i to vam se svidjelo, onda ima smisla da će se to svidjeti i vašem partneru. Dapače, u jednom istraživanju pokazalo se da su uši druga najjača erogena zona na muškom tijelu.

– Probajte polako ustima proći niz liniju njegove ušne resice, lagano ju grickati ili lizati. Ili mu samo šaputati o svojim maštarijama – savjetuje Quinn za britanski Sun.

3. Testisi

Foto: ingimage.com
Foto: ingimage.com

Koža na testisima je prilično osjetljiva i može potaknuti seksualni interes kad se lagano dotakne. Ali, ovdje se trebate suzdržati od grickanja.

– Partneru će biti jako seksi sisanje, lizanje ili nježno stiskanje – sugerira seksualni trener Charlie Glickman.

– Stavite ruke na njegove testise, a zatim lagano skupljajte prste preko njih kao da pokušavate podići salvetu s poda – rekao je drugi stručnjak.

4. Vrat

Lagani poljupci niz vrat su jako erotični i brzo će potaknuti vašeg partnera na seks. Najbolja točka za stimulaciju je dio vrata taman ispod kose, koji treba lagano ljubiti s poluotvorenim ustima.

– Kombinacija topline i vibracije će potaknuti jaku želju kod vašeg partnera – objašnjava seksualna stručnjakinja Emily Morse.

5. Bradavice

Ilustracija // ingimage.com
Ilustracija // ingimage.com

U nedavnom istraživanju za američki časopis Cortex, muškarci su priznali da je stimulacija bradavica jedno od najvažnijih mjesta za poticanje seksualne želje.

Seksualni stručnjaci preporučuju nježno sisanje ili lizanje bradavice te istovremeno dodirivanje penisa za dodatno zadovoljstvo.

 6. Vrh penisa

Na vrhu penisa se nalazi jako puno živaca i to mjesto na muškom tijelu je najbliža verzija ženskog klitorisa. Dakle, bilo da koristite ruke ili ste usred oralnog seksa, budite sigurni da će vam partner biti zahvalan ako se usredotočite na ovo mjesto.

7. Prednji dio penisa

Vjerojatno ste već usredotočeni na penis kako biste potaknuli dobro raspoloženje kod partnera. Način na koji dodirujete prednji dio penisa će utjecati ina količinu zadovoljstva koju će vaš partner doživjeti

Muškarac će više uživati ako je vaš stisak čvrst. To je zato što se erektilno tkivo nalazi prilično duboko ispod kože, pa je potrebna dobra količina pritiska.

8. Stražnjica

I muškarci imaju svoju G-točku. U pitanju je žlijezda prostate koja se nalazi otprilike na prst udaljenosti unutar njegove stražnjice. Nisu svi muškarci jednaki, pa postoji šansa da mu se to i ne sviđa. Bila bi dobra ideja prije pokušaja preispitate njegove želje.

9. Perineum

To je onaj mali komad kože između testisa i anusa na kojem se nalaze ejakulacijski mišići. Laganom masažom priuštit ćete svojem partneru jači od uobičajenog orgazma. Probajte dodirivati to mjesto prilikom oralnog seksa.

Izvor: 24sata

čitam...
Loading...