17.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 5. lipnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Dijana Jendrašinkin imenovana izvršnom direktoricom Korporativnih komunikacija Podravke
D

Ne propustite

080901-jendarsinkinOd 1. rujna 2008. Dijana Jendrašinkin nova je izvršna direktorica Korporativnih komunikacija Podravke. Na tu dužnost dolazi iz farmaceutske kompanije Belupo gdje je tri godine bila pomoćnica direktora za Odnose s javnošću, te sudjelovala u nizu projekata koje je kompanija implementirala, priopćeno je iz Podravke.
Profesionalnu karijeru Dijana Jendrašinkin započela je prije 12 godina godina, a iskustva stjecala između ostalog na Hrvatskoj televiziji kao novinar-reporter, potom je radila u Večernjem listu, Radiju Koprivnica, te Belupu.
Diplomirala je novinarstvo na zagrebačkom Fakultetu političkih znanosti, a znanja i vještine kontinuirano usavršavala na brojnim radionicama i seminarima. Također, diplomantica je Londonske škole za odnose s javnošću.
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

14. po redu

FOTO Županijska likovna kolonija u Hlebinama okupila 36 umjetnika, mnogi su uživali u slikanju i druženju

Dobro vrijeme poslužilo je svima okupljenima u Hlebinama na 14. Županijskoj likovnoj koloniji na kojoj je sudjelovalo 36 likovnih...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti