Dinamo strahuje uoči gostovanja u Koprivnici

13:17h
0

U derbiju kola u petak se u 20 sati sastaju Slaven Belupo i Dinamo. Naši euro-predstavnici u različitim raspoloženjima ulaze u ovaj dvoboj – u Slavenu je mirno, nitko nije zabrinut zbog poraza u Šibeniku, dok je poraz od Hajduka izazvao potres u Dinamu. Zagrepčane u četvrtak čeka i uzvrat sa Spartom u Kupu UEFA, pa njihov trener Branko Ivanković ne spava mirno uoči Koprivnice.

– Još se sjećamo neugodnog poraza od 5:2 na kraju prošle godine, nastojat ćemo Slavenu za to uzvratiti ovom prilikom, no i bod bi u Koprivnici bio dobar – izjavio je Branko Ivanković, koji ne može računati na Mandžukića i Moralesa.

– Hendikepirani smo zbog neigranja dvojice stopera, ozlijeđenog Lapića i kažnjenog Rogulja, koje će zamijeniti Kokalović i kapetan Poldrugač. Umjesto Poldrugača zadnjeg veznog odigrat će vjerojatno Bilen, a upitan je nastup Gregurine zbog viroze. Ukoliko Gregurina neće moći, zamijenit će ga Nicolas. Dinamu ćemo se suprostaviti hrabro, unatoč tome što su oni favoriti mi igramo na našem terenu i igrat ćemo na pobjedu. Odigramo li kao u većini utakmica ove sezone, očekujem dobar rezultat. Osnovni preduvjet je da odigramo momčadski – izjavio je trener Slavena Belupa Mile Petković za službenu stranicu Slavena uoči utakmice s Dinamom.