15.1 C
Koprivnica
Nedjelja, 26. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ZBOGOM ŠKOLI

Dirljivo pismo maturantice rasplakalo Marijanu: Makar sam čistačica lijepo je kad te se djeca sjete
D

Draga moja teta...Nismo baš puno razgovarale, no lijepo vas je bilo vidjeti nasmiješenu...Nadam se da ćemo se u životu još puno puta susresti. Ne znam kroz što sve prolazite i kako se osjećate, no voljela bih vas ohrabriti, napisala joj je Marina

Ne propustite

Koprivnički maturanti od svojeg srednjoškolskog obrazovanja opraštaju se na sebi svojstvene načine. Danas im predstoji luda norijada na koprivničkoj Bašči gdje će se pošteno isfeštati i pozdraviti od svojih kolega iz školskih klupa. Ovih su se dana organizirano opraštali od svojih profesora. U moru uobičajenih oproštajnih priča danas je iskočila jedna Koprivničanke Marijane Tomjek, čistačice i spremačice u Srednjoj školi Koprivnica.

Nju je danas dirnulo pismo koje joj je uručila jedna maturantica, Marina, polaznica 4. c razreda smjer Upravni referent.

– Jutros mi je prišla ta učenica i predala mi kovertu. Poznajem ju od ranije, jer je nekada išla u školu s mojim sinom u Peterancu, no mi smo se odselili i izgubili su kontakt. Znala me par puta pitati za njega, ali nismo nešto posebno puno razgovarale. To pismo koje mi je dala otvorila sam tek kasnije, a ono što je napisala me rasplakalo. Nisam imala prevelikog kontakta s đacima tijekom sedam godina koliko ovdje radim. Baš je lijepo kad te se djeca sjete, bez obzira što sam čistačica – povjerila nam se Marijana koju su polaznici 4.c za to što im je omogućila da njihova učionica i školska ustanova budu uredne i ugodne, jutros darivali buketom cvijeća.

– Draga moja teta…Nismo baš puno razgovarale, no lijepo vas je bilo vidjeti nasmiješenu…Nadam se da ćemo se u životu još puno puta susresti. Ne znam kroz što sve prolazite i kako se osjećate, no voljela bih vas ohrabriti – napisala joj je Marina te dodala k tome nekoliko poruka iz Novog zavjeta.

Marijana Tomjek
Foto: Ivan Balija
Foto: Facebook
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

četvrta nl bj-kc-vt

Ludi derbi u Ferdinandovcu završio s četiri pogotka, savršen učinak naših klubova poništili Legrađani

Odigrano je i 16. kolo Četvrte NL BJ-KC-VT, koje je bilo prilično sretno za naše klubove, barem one koji...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti