17.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 4. lipnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
U SPOMEN

Djeca se upoznala s djelima, životom i slikarskim motivima Ivana Lackovića Croate
D

Najzanimljiviji dio izložene Donacije bile su slike koje ožive i pričaju svoju priču, odnosno proširena stvarnost određenih djela koja se mogu vidjeti putem tableta.

Ne propustite

U sklopu obilježavanja 17. godišnjice smrti donatora i umjetnika Ivana Lackovića Croate u Muzeju Grada Đurđevca održana je radionica njemu u spomen.

Okupljena djeca su naučila ponešto o Ivanu Lackoviću Croati, njegovom odrastanju, životu, likovnom stvaralaštvu i omiljenim slikarskim motivima. Potom su prošetala oko utvrde Stari grad kako bi pogledala drveće, proučila njihov izgled i dobila ideje za crtanje s obzirom da je drveće vrlo čest motiv na Lackovićevim slikama. Tako su se sami okušali u vlastitom prikazu istih, a iz kreativnog djela radionice proizašle su vrlo zanimljive interpretacije drveća.

Na kraju radionice djeca su pozorno upijala sve o Donaciji Ivana Lackovića Croate te stalnom postavu u potkrovlju utvrde koji su razgledala.

koji su odnedavno dostupni svim posjetiteljima.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

moda s ulice

Kakva bombica, plavuša s genijalnom afro frizurom i vrtoglavim peticama oduzima dah

Ugodno i toplo vrijeme ovog vikenda išlo je na ruku svim koji su posjetili Križevačko veliko spravišče. Ulice su preplavili...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti