obavijest

Dječja igraonica križevačke Gradske knjižnice ponovno počinje s radom, evo termina

Dječja igraonica radila bi i u srpnju ako bude interesa roditelja.  Istovremeno pozivamo zainteresirane roditelje da svoju djecu predbilježe za Dječju igraonicu u jesenskom roku.

11:47h
0
Foto: krizevci.hr
Foto: krizevci.hr

Za vrijeme trajanja epidemije COVID – 19  Dječja igraonica križevačke Gradske knjižnice Franjo Marković nije provodila redoviti program. Prema Vladinim uputama križevački vrtić pripremio je program rada Dječje igraonice u izmijenjenim uvjetima, pridržavajući se svih mjera za sprečavanje i suzbijanje epidemije covid -19.

Ovim putem pozivaju se roditelji da potvrde dolazak djeteta u Dječju igraonicu koja bi se održavala od 1. lipnja tri puta tjedno, u tri termina, za djecu od 3 do 7 godina. Isto tako, održavala bi se i igraonica za mame i bebe za djecu od jedne do tri godine dva puta tjedno.

Dječja igraonica radila bi i u srpnju ako bude interesa roditelja. Istovremeno pozivaju sve zainteresirane roditelje da svoju djecu predbilježe za Dječju igraonicu u jesenskom roku.

TERMINI:

PONEDJELJAK,  SRIJEDA I PETAK (3-6 godina)                          UTORAK I ČETVRTAK (1-3 godine)

  1. GRUPA 9,00 do 10,30 sati                       4.   GRUPA 10,00-11,00 sati
  2. GRUPA 11,30 do 13,00 sati
  3. GRUPA 15,30 do 17,00 sati

U periodu kada se igraonica nije održavala, roditelji nisu obavezni plaćati članarinu. Isto tako, mole roditelje koji imaju nepodmiren dug (igraonica se održavala do 18. ožujka) da dođu podmiriti dugovanje za pola mjeseca koje iznosi 60 kuna.

Molimo roditelje da dolazak djeteta potvrde na broj telefona 048/682-646 (13), ili na mail adresu gkfm.do@gmail.com  ili na Facebook stranici Dječjeg odjela i igraonice https://www.facebook.com/IgraonicaIDjecjiKnjiznicaKrizevci/?ref=br_rs, isključivo u inbox.