0.7 C
Koprivnica
Utorak, 5. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Dječja predstava “Bundevina juha” u Domu mladih
D

Ne propustite

 

Sve aktivnija Lutkarska skupina Društva naša djeca “Kopriva pec, pec” pripremila je još jednu predstavu za djecu. Naziv joj je “Bundevina juha”, održat će se 23. i 26. siječnja u Domu mladih.

Tekst za predstavu je napisan prema slikovnici engleske spisateljice Helen Copper, a adaptaciju potpisuje Tigrena Csik koja je zajedno s Goranom Babić izradila lutke i scenu. U predstavi glume Josipa Das, Gorana Babić, Helga Haške, Mia Kramarić i Nikolina Vida. Glavni likovi priče su životinje koje misle, govore i postupaju kao ljudi. Koje će sve nedaće snaći prijatelje vjevericu, patka i mačka, djeca će moći vidjeti na predstavama koje će se u Domu mladih održati 23. i 26. siječnja. Prva predstava namijenjena je organiziranoj posjeti djece iz koprivničkih vrtića,a druga koja započinje u 18 sati slobodna je za svu ostalu djecu.

Bundevina juha treća je predstava koju je u kratkom vremenu priredila reaktivirana lutkarska skupina Društva naša djeca. Dvije već prikazane predstave pod nazivima Zmaj škakljaj i Kraljevska pusa naišle su na odličan prijem kod djece i tako dale dobar vjetar u leđa vrijednim volonterima.

Zahvaljujući potpori Grada Koprivnice, Doma mladih, Eurospužve i Baltazara obje lutkarske predstave za djecu su besplatne.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Najesti se i napiti

Kobasica 5 eura, kuhano vino oko 2 eura, fritule za 4 eura… Provjerili smo kakve su cijene blagdanske klope u centru Koprivnice

Počelo je blagdansko vrijeme, a to u većini gradova znači neizostavnu ugostiteljsku ponudu prigodnih jela i pića na adventskim...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti