promjene

Dječji vrtić Smiješak ima novu ravnateljicu, Đurđevčanku Martinu Repić: Modernizirat ću poslovanje i uvesti nove programe

Dodaje da će odgojiteljicama pružiti mogućnost dodatnih edukacija i usavršavanja za nove programe, da bi ih mogli i verificirati.

15:20h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Dječji vrtić Smiješak u Starogradskoj ulici u Koprivnici ima novu ravnateljicu, a riječ je o Đurđevčanki Martini Repić, koja je javnosti poznata kao bivša ravnateljica đurđevačkog vrtića Maslačak.


Martina je u srpnju otvorila svoj vrtić u Novom Marofu, gdje je i ravnateljica i osnivač, a za koji kaže da već dva mjeseca uspješno posluje, te je sada preuzela i ravnateljstvo Smiješka.

Pitali smo ju o njenim planovima u Smiješku te hoće li se što promijeniti u poslovanju vrtića.

– Ono što mogu reći je da se cijena neće mijenjati, odnosno ona za roditelje ostaje ista. Vrtić uspješno posluje dugi niz godina i to nikako ne bih htjela poremetiti, samo unaprijediti. Ono što ću se truditi poboljšati je program te uvođenje kraćih programa za djecu. Modernizirat ću način i kvalitetu rada – kazuje nam ona.

Foto: Matija Gudlin
Martina Repić // Foto: Matija Gudlin

Dodaje da će odgojiteljicama pružiti mogućnost dodatnih edukacija i usavršavanja za nove programe, da bi ih mogli i verificirati, a to su primjerice sportski program, engleski jezik, etno-tradicijski program…

Smiješak je vrtić u privatnom vlasništvu, osnivačica je Marija Dolenec, a ove će godine slaviti 22. godine uspješnog poslovanja. Grad Koprivnica subvencionira smještaj djece.

Kako neslužbeno doznajemo, moguće je i kompletno preuzimanje vrtića, odnosno prodaja vrtića od strane osnivača, novoj ravnateljici Martini Repić.

Ona nam je o tome rekla da za sada preuzima samo ravnateljstvo.

Na mjestu ravnateljice zamijenila je Evu Trošelj, koja će i dalje biti odgojiteljica.

čitam...