13.3 C
Koprivnica
Subota, 25. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Križevački kolegij

Dječji vrtić Zraka uskoro dobiva jaslice
D

Ne propustite

Sjednica Kolegija koju je sazvao Branko Hrg, križevački gradonačelnik, održana je danas, u utorak, u križevačkkoj Maloj vijećnici.

Prihvaćena su izvješća o ostvarenim programima u prošloj pedagoškoj godini za dječje vrtiće Križevci, Zraka sunca, Sveti Josip i Čarobna šuma, ali i programi rada za ovu pedagošku godinu.

– Ove četiri ustanove pohađa 430 djece predškolskog uzrasta pri čemu se vrtić Zraka sunca priprema za uvođenje jaslica – istaknuo je Mladen Tenodi, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti.

Osim ovih, prihvaćeno je i godišnje izvješće o izvršenju programa u prošloj školskoj godini u onim školima kojima je Grad osnivač.

– Potrebno je uložiti još mnogo truda, ali ovom prilikom posebno bih pohvalila glazbenu školu Alberta Štrige na nedavno održanom koncertu koji je bio događaj desetljeća i pothvat koji služi kao primjer velikog događaja u maloj sredini – rekla je Renata Husinec, potpredsjednica Gradskog vijeća.

Na sjednici je između ostaloga, usvojen zaključak o davanju u najam tri stana u vlasništvu grada u ulici Petra Zrinskog koji će u najmu biti do njihove eventualne prodaje.

Raspravljalo se i o nacrtu izmjena i dopuna Statuta gradske knjižnice Franjo Marković u vezi s promjenom sjedišta te o nacrtu promjene Statuta križevačkog gradskog muzeja s obzirom na usklađenja sa zakonskim normama.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

SUNČEKO

Elegantna brineta u sjajnoj kombinaciji šik balonera u bež boji i martensicama

Ovih dana mnoge su dame iz ormara izvadile omiljeni ženski komad za prijelazno razdoblje - baloner. Baloneri su nepogrešivi,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti