željno iščekivan

Djed Mraz sutra dolazi na Koprivničku bajku i donosi darove svima!

Božićno darivanje za njih je organizirano u subotu 21. prosinca u Domu mladih i kinu Velebit.

08:30h
0
Dolazak djeda Mraza
Foto: Ivan Brkić

Društvo naša djeca Koprivnica i ove godine organizira doček Djeda Mraza u Koprivnici. Omiljeni djedica u naš grad dolazi u subotu 14. prosinca, a veselu dobrodošlicu djeca će mu prirediti u sklopu Koprivničke bajke. Djed Mraz će na pozornicu u središtu grada stići u 10 sati u pratnji likova iz bajki.

Na pozornici će ga dočekati učenici 2.c razreda OŠ Braća Radić s učiteljicom Vesnom Mlinarić koji će izvesti igrokaz Božićno veselje. Atmosferu će dodatno zagrijati polaznice Odjela za suvremeni ples Umjetničke škole Fortunata Pintarića koji pod vodstvom Olje Vilić spremaju posebnu plesnu dobrodošlicu Djedu Mrazu. Potom će djedica, čiju je crvenu vreću slatkišima obilato napunio Grad Koprivnica, darivati sve okupljene mališane.

Zahvaljujući Gradu Koprivnica Djed Mraz će dodatno razveseliti i više od 300 djece čiji roditelji su korisnici zagarantirane minimalne naknade preko Centra za socijalnu skrb, djecu oba nezaposlena roditelja, umirovljenika i poljoprivrednika i djecu u udomiteljskim obiteljima. Božićno darivanje za njih je organizirano u subotu 21. prosinca u Domu mladih i kinu Velebit.

Pozivnice za priredbe roditelji i skrbnici mogu dići u ponedjeljak, 16. prosinca od 9 do 13 satiu Vjenčaoni na Zrinskom trgu br. 1. Zahtjevne projekte koji će razveseliti više od 1000 dječaka i djevojčica realizirat će dvadesetak volontera Društva naša djeca.

čitam...