Vjerovali ili ne

Djed Mraz u Koprivnicu stiže električnim automobilom

19:00h
0
Foto: ePodravina.hr
Foto: ePodravina.hr

S obzirom na to da nema snijega i da je sobovima pretoplo izlaziti i vuči saonice po ovakvom vremenu, Djed Mraz odlučio se za pomoć obratiti koprivničkoj gradskoj upravi. Na njegovo zadovoljstvo, pristali su mu posuditi jedan od svojih električnih automobila.

Djed Mraz u subotu, 19. prosinca, u 10 sati dolazi na koprivnički Zrinski trg.

Vjerovali ili ne, ovoga puta ne dolazi saonicama. S obzirom na to da nema snijega i da je sobovima pretoplo izlaziti i vuči saonice po ovakvom vremenu, Djed Mraz odlučio se za pomoć obratiti koprivničkoj gradskoj upravi. Na njegovo zadovoljstvo, pristali su mu posuditi jedan od svojih električnih automobila.

Na dočeku kojeg mu priređuje Društvo naša djeca, pjevat će i recitirati mališani iz koprivničkih dječjih vrtića Tratinčica i Smiješak, a plesom će ga razveseliti članovi plesne skupine koprivničke osnovne škole Braća Radić.

Nakon druženja na trgu, od 11 sati u kinu Velebit i Domu mladih održat će se tradicionalna akcija Božićno darivanje u kojoj će više od 400 djece lošijeg imovinskog stanja dobiti poklon pakete za koje je sredstva osigurao Grad.

Tom prilikom, mališani mogu uživati u predstavi Požuri djedice Lutkarske skupine Kopriva pec pec, Snjeguljicu i sedam patuljaka u izvedbi Dramske skupine Tratinčica, a u kinu Velebit bit će prikazan film Mama volim te.

čitam...
Loading...