Djed Mraz u subotu dolazi u Koprivnicu

18:09h
0
Djed Mraz u subotu će razveseliti najmlađu populaciju

Na svom blagdanskom putu Djed Mraz i ove godine dolazi u Koprivnicu. Veseli doček na središnjem gradskom trgu u subotu 18. prosinca priprema mu Društvo naša djeca Koprivnica koje poziva sve mališane da se pridruže ovoj svečanosti.

MARKETING EPODRAVINA.HR

U pratnji Lina, Kvikija, patuljka i pahuljica Djed Mraz će se u svojoj kočiji dovesti na Zrinski trg u 10 sati kako bi pratio program kojeg mu pripremaju djeca iz vrtića Tratinčica i Smiješak, učenici OŠ Braća Radić i plesna skupina Ola,la. Okupljenoj djeci zatim će podijeliti poklone koje je pripremio uz pomoć Podravke i grada Koprivnice. Nešto prije 11 sati u pomoć će mu doći prijatelji na motociklima iz Extrem time uvex kluba. Motomrazovi će djeci podijeliti oko 500 kilograma bombona, a posebno će darivati djecu u koprivničkoj bolnici.

Po završetku dočeka na Zrinskom trgu Djed Mraz će se preseliti  u Dom mladih gdje će u tradicionalnoj akciji Božićno darivanje razveseliti oko 700 dječaka i djevojčica. Za većinu njih sredstva je osigurao Grad Koprivnica koji godinama u suradnji s Društvom naša djeca daruje djecu u udomiteljskim obiteljima, djecu oba nezaposlena roditelja,poljoprivrednika i djecu iz socijalno ugroženih obitelji. Djeca koja su dobila pozivnice moći će gledati predstave koje izvode dramske skupine Dječjih vrtića Tratinčica i Smiješak, zabaviti se u igraonici i slikati s Djedom Mrazom

 

čitam...