Djed Mraz u subotu stiže u Koprivnicu

12:08h
0
Djed Mraz u Koprivnici // Foto: Arhiva
Djed Mraz u Koprivnici // Foto: Arhiva

Na svom blagdanskom putu Djed Mraz i ove godine dolazi u Koprivnicu. Veseli doček na središnjem gradskom trgu u subotu 14. prosinca priprema mu Društvo naša djeca Koprivnica, koje poziva sve mališane da se pridruže ovoj svečanosti.

U pratnji Lina te malih bubnjara iz Umjetničke škole Fortunata Pintarića i šumskih patuljka, Djed Mraz će doći na Zrinski trg u 10 sati i najprije pozdraviti male klizače na koprivničkom klizalištu. Potom će sve prisutne pozvati na degustaciju Podravka čajeva u Podravsku hižu te na zajedničku šetnju do Doma mladih.

– Tu će Djeda Mraza pjesmom pozdraviti mali pjevači iz glazbene igraonice Tratinčica, a potom slijedi posebno iznenađenje – nastup mađioničara. Po završetku programa Djed Mraz će podijeliti poklone koje je pripremio uz pomoć sponzora – najavljuju organizatori, dodajući kako će se uz dvadesetak volontera iz Društva naša djeca, koji danima marljivo obavljaju pripreme za doček Djeda Mraza, u ovu tradicionalnu manifestaciju uključiti i više od stotinu djece izvođača programa.