Strava u susjedstvu

Djedica (74) iz horora mučio suprugu i pijan joj polomio prste, uspjela je izvesti dramatičan bijeg

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 74-godišnjaku istražni zatvor.

09:00h
0
Ilustracija // Foto: ingimage

Zbog neprestanog nasilja, prijetnji i užasa koje je priređivao supruzi, 74-godišnjak iz okolice Varaždina završio je u istražnom zatvoru i prijeti mu kazna.

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je provelo prvo ispitivanje uhićenog 74-godišnjaka, a navode da je od svibnja 2015. često pod utjecajem alkohola grubo vrijeđao, omalovažavao i fizički napadao suprugu.

Kulminiralo je 7. travnja ove godine, kada se odvila prava drama. Pijan je napao ženu i prijetio joj smrću. Kada je ona htjela pobjeći, gurnuo ju je i bacio na tlo, a ona je slomila više nožnih prstiju. Nakon hrvanja na tlu uspjela je pobjeći iz kuće.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 74-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i počinjenja kaznenog djela kojim prijeti.

čitam...