Djevojka (18) prijavila Mladena Pavkovića zbog seksualnog uznemiravanja

07:48h
0
Mladen Pavković tvrdi kako je cijela priča osveta oca djevojke

Mladena Pavkovića, novinara, publicista i predsjednika Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata ’91. , osamnaestogodišnja je djevojka prijavila policiji zbog seksualnog uznemiravanja, piše Večernji list.

Kako navodi isti izvor, ona je preko studentskog servisa radila u njegovu izdavačkom poduzeću, te je pretipkavala rukopise vezane uz Domovinski rat.

Pavković je to iskoristio kako bi s njom ostvario prisniji kontakt te ju je u jednom trenutku i poljubio. Cijeli je događaj prijavila policiji.

– Dao mi je čitati svoj rukopis erotskog sadržaja. Rekao mi je da ga zanima je li to zanimljivo i treba li što mijenjati.  Pitao me i  s koliko sam muškaraca spavala – rekla je djevojka za Večernji list.

Dodala je da joj je govorio kako je on otvorena osoba, a ona da se ponaša ‘kao drvena Marija’.

Za Večernji je rekla i da joj je prišao i zagrlio je, a ona se izmaknula te joj je rukom podigao glavu i osjetila je njegove usnice i jezik na svojim ustima.

Pavković je pak Večernjem rekao kako su sve to laži te da je to zapravo osveta njenog oca, inače hrvatskog branitelja, koji je od njega tražio pomoć, a nije je dobio. Ujedno je istaknuo kako ga je prijavio policiji zbog prijetnji i laži koje iznosi.

čitam...