Brzi i žestoki

Djevojka koprivničkog Nikija Laude, koji je u Hondi bježao policiji, kažnjena jer je policajcima mahala srednjakom

Sada je na red došla njegova djevojka (20), zbog pokazivanja srednjaka i mahanjem njime pred policajcima, čime ih je vrijeđala i omalovažavala za vrijeme njihove službene dužnosti. 

15:10h
0
Foto: Ivan Brkić
Foto: Ivan Brkić

Koprivnički Brzi i žestoki, mladi par kojeg je u Hondi u filmskoj potjeri policija ganjala po cijeloj županiji, završili su na Prekršajnom sudu.


Vozač (27) je za bježanje policiji, te vožnju bez položenog vozačkog ispita, već kažnjen iznosom od 900 kuna, a ako ikada dobije vozačku, neće smjeti voziti narednih šest mjeseci.

Podsjetimo, on je u Hondi Civic splitskih registracija bježao policiji diljem županije, a oni su ga lovili s pet automobila i na kraju ga dočekali u zasjedi u Starigradu, gdje su njega i njegovu mladu suvozačicu (20) s kojom je u vezi, uhitili pomoću lisica.

Ona je policiji još tijekom vožnje pokazala srednji prst, a prilikom uhićenja je napala policajku. Zanimljivo je da ni jedan ni drugi nije bio pod utjecajem alkohola.

E sada je na red došla njegova djevojka (20), zbog pokazivanja srednjaka i mahanjem njime pred policajcima, čime ih je vrijeđala i omalovažavala za vrijeme njihove službene dužnosti.

Sudac joj je odredio kaznu od 525 kuna, koju mora platiti u roku od dva mjeseca. Ona je prekršaj priznala, a kao olakotna okolnost je uzeta to što do sada nije prekršajno kažnjavana.

čitam...