Veseli blagdani

Djevojku (22) izbacili iz kluba pa je galamila i vrijeđala policajce, u isto vrijeme kad i njen prijatelj ‘po promilima’

Prvo ih je 'za Uskrs' prigodnim riječima dobro počastio muškarac (31), koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,79 promila. Nakon toga, na njih je 'navalila' 22-godišnja djevojka s 1,76 promila u krvi.

09:18h
0
Podijeli objavu
Ilustracija // Foto: Ingimage
Ilustracija // Foto: Ingimage

Uskrs su proveli ‘veselo’ policijski službenici koji su bili u nadzoru u noćnom klubu u ulici Frana Galovića u Koprivnici.

Oko 3.30 sati, kad se atmosfera već dobro zahuktala, vrijeđali i omalovažavali su ih muškarac i žena, naravno, pod utjecajem alkohola.

Prvo ih je ‘za Uskrs’ prigodnim riječima dobro počastio muškarac (31), koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,79 promila.

Nakon toga, na njih je ‘navalila’ 22-godišnja djevojka s 1,76 promila u krvi. Ona je prethodno bila od strane zaštitara bila izbačena iz kluba, s čim se nije mogla pomiriti pa je galamila ispred vrata. Ne birajući riječi, zatim je izvrijeđala i policajce.

Prijatelji u alkoholu i vrijeđanju su privedeni te su ostatak uskršnje noći proveli na policiji na triježnjenju.

Protiv njih će biti pokrenut prekršajni postupak, obojici zbog omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika, a ona i i zbog svađe i vike pred lokalom.

Podijeli objavu