križevačko gradsko vijeće

Na dnevnom redu danas je 10 točaka, mahom financijskih izvještaja gradskih ustanova, ali i onaj o radu gradonačelnika, a odnosi se na Hrga

Poslovni rezultati su dobri, od svih osim od poduzetničkog centra, koji već dvije godine posluje s minusom. Morat ćemo pronaći rješenje za taj problem, istaknuo je gradonačelnik Mario Rajn.

08:00h
0
Gradsko vijeće u Križevcima // Foto: arhiva

U petak, odnosno danas, s početkom u 18 sati, križevački Gradski vijećnici okupit će se na trećoj po redu Sjednici Gradskom vijeća.

Na dnevnom redu naći će se 10 točaka.

Točnije, vijećnici će raspravljati o financijskom izvješću Turističke zajednice za prošlu godinu, o financijskom izvještaju Križevačkog poduzetničkog centra, Komunalnog poduzeća te osnovnih škola s područja grada.

Uz to, o financijskom izvještaju dječjih vrtića, kulturnih ustanova te Javne vatrogasne postrojbe, Vatrogasne zajednice grada, Zajednice športskih udruga, Zajednice tehničke kulture i Gradskog društva Crvenog križa.

Gradonačelnik Mario Rajn za govornicom // Foto: arhiva

– Očekujem da će biti življe, kao i inače, za vrijeme aktualnog sata te da će sve točke dnevnog reda biti jednoglasno prihvaćene. Poslovni rezultati su dobri, od svih osim od poduzetničkog centra, koji već dvije godine posluje s minusom. Morat ćemo pronaći rješenje za taj problem – istaknuo je gradonačelnik Mario Rajn.

Osim toga, tema će biti i polugodišnji izvještaj proračuna, izvještaj o radu gradonačelnika za prvih šest mjeseci ove godine, što se pak odnosi na rad tadašnjeg gradonačelnika Branka Hrga.

Raspravljat će se i o stanju gospodarstva na području grada.

čitam...