15.7 C
Koprivnica
Srijeda, 4. listopada 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Do 15. listopada može se tražiti novac uplaćen za Špoljara
D

Ne propustite

U priopćenju kojim se Predsjedništvo županijske Lige protiv raka obratilo svim donatorima koji su svojim novčanim prilozima sudjelovali u humanitarnoj akciji za kupnju lijeka teško oboljelom Draženu Špoljaru i prikupili ukupno 138.000 kuna, pozivaju se da se do 15. listopada jave oni koji žele povrat novca.

– Oni koji se ne odazovu pozivu, smatrat će se da ne žele povrat novca, koji će potom biti namijenjen kupnji lijekova za osobe oboljele od raka s područja Koprivničko-križevačke županije, što je uostalom i bila pokojnikova želja. Lijekovi će se kupovati prema propisanim kriterijima, što znači da će odluke donositi odgovarajuća stručna povjerenstva, stoji u priopćenju županijske Lige protiv raka, dok se osobe koje žele povrat mogu javiti predsjednici županijske Lige protiv raka dr. Mariji Sačer na broj telefona 251-129.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

RAZGOVOR

Osebujna Vlasta Delimar priprema performans u centru Koprivnice: Šok se događa u tuđim glavama, meni je prirodno raditi gola, a kada umrem, želim postati...

Umjetnica Vlasta Delimar za petak 6. listopada s početkom u 10 sati najavila je svoj novi performans na Zrinskom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti