Dobri ljudi i ekipa Koprivnica.net-a uljepšali blagdane obitelji Agatić

17:13h
0
foto: Zoran Stupar

Nakon što smo prije tri dana pisali o Anđi i Ivi Agatić i njihovoj teškoj situaciji, apeliravši na građane da pomognu koliko mogu, danas možemo reći da je humanitarna akcija uspjela.

Mnogi od vas javili su se i pomogli, svatko na svoj način i prema mogućnostima; novčano, namirnicama, dekama i posteljinom, kolačima, a netko je makar nazvao i pitao ih kako su i zaželio im puno zdravlja, obećavši pomoći kad će moći. Velika pohvala ide zaposlenicima Carlsberga, koji su pokazali humanitarni duh sakupivši veliku kutiju namirnica te nešto novca.

Drva je donirao Goran Sabolić a Javna vatrogasna postrojba Grada Koprivnice pomogla oko sječe i pripreme // foto: Ivan BrkićPoziv koji je stigao na našu adresu, a koji nas je najviše razveselio, bio je onaj gospodina Gorana Sabolića koji je Agatićima donirao drva za grijanje te nešto namještaja. Pomoć kod sječe drva za ogrjev pružila je Javna vatrogasna postrojba Grada Koprivnice kojoj se ovim putem zahvaljujemo; vatrogasci su drva nasjekli, a ekipa Koprivnica.net-a natovarila i odvezla obitelji Agatić.

Zahvaljujemo svima vama koji ste pokazali da ste velikog srca, a već sada možemo najaviti i nove humanitarne akcije u našoj organizaciji. Da smo učinili ispravnu stvar potvrdili su nam Ivo i Anđa danas, kad smo im, pojačani djelatnicima tvrtke Kosinus, dovezli ormare – svojim osmjesima i zahvalnošću.