16.8 C
Koprivnica
Subota, 23. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Dodijeljen koprivnički volonterski Oscar
D

Ne propustite

081216-volonteri-godine-mU subotu 13. prosinca dodijeljeni su „Zlatni Vol“, „Zlatni Volek“ i „Zlatno Krdo“, nagrade za volonterski rad u 2008. godini. Dobitnici nagrada su Josipa Kušek, Tomislav Jurenec i volonteri udruga „Društvo Naša djeca“ i Kluba za starije osobe „Mariška“. Nagradu već četvrtu godinu povodom Svjetskog dana volontera dodijeljuje Udruga mladih Koprivnice (UMKo).

U ugodnoj atmosferi dvorane Doma mladih glasanju i dodjeli prisustvovali su predstavnici dvadesetak koprivničkih udruga civilnog društva i na taj način obilježili i pohvalili volonterski doprinos najistaknutijih i najpožrtvovnijih članova-volontera.

Sama zamisao za dodjelu nagrade za volontere godine proizašla je iz uvjerenja članova Udruge mladih Koprivnice da je među građanima grada Koprivnice potrebno popularizirati volonterski rad kao temelj društvenog napretka, ali ujedno i istaknuti one među njima koji su se iskazali predanim volonterskim doprinosom.

Nagrada je dodijeljena u tri kategorije: „Zlatni Vol“ – kategorija za volontere starije od 30 godina, „Zlatni Volek“ – kategorija za volontere mlađe od 30 godina i „Zlatno Krdo“ – kategorija za volontersku najakciju ili manifestaciju.

081216-volonteri-godine-josipa-kusek-m081216-volonteri-godine-jurenec-mDobitnica nagrade „Zlatni Vol“ Josipa Kušek istaknuta je od strane Kluba za starije osobe „Mariška“ za veliki doprinos i dugogodišnji volonterski rad u sklopu aktivnosti udruge.

Dobitnik nagrade „Zlatni Volek“ Tomislav Jurenec, dobro poznat cijeloj sceni civilnog života našeg grada, nominiran je od strane Udruge mladih Koprivnice za svoju požrtvovnost i predanost u radu brojnih udruga.

Odlukom posebne prosudbene komisije sastavljene od uvaženih građana, suradnika koprivničkih udruga i prošlogodišnjih dobitnika nagrade „Zlatni Vol“ nagrada „Zlatno Krdo“ za najakciju dodijeljena je volonterima udruga „Društvo Naša djeca“ i Kluba za starije osobe „Mariška“ za organizaciju 15. Smotre dječjeg stvaralaštva, kojima su ujedno dodijeljene i zahvalnice od strane organizacijskog odbora Smotre.

Dobitnicima je nagrade uručio gradonačenik Koprivnice Zvonimir Mršić.

Pogledajte i galeriju fotografija s dodjele nagrada.

Isječak iz Županijske panorame HRT-a.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Razbojništvo

FOTO Uhićene dvije osobe koje su banule u poznatu koprivničku ljekarnu, opelješile blagajnu i pobjegli vlasnikovim autom

Noćas su uhićene dvije osobe koje se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela razbojništva. - Na okolnosti događaja provodi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti