INFORMATIVNA RADIONICA

Dodijeljivat će se bespovratna sredstva, cilj je potaknuti uspješno lansiranje proizvoda i usluga

Poziv vrijedan 150 milijuna kuna je namijenjen novoosnovanim mikro, malim i srednjim poduzećima.

10:54h
0
Foto: ferdinandovac.hr

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta organiziralo je 17. siječnja informativnu radionicu za dostavu projektnih prijedloga za poziv Inovacije novoosnovanih MSP-ova – II faza, a cjelokupan sadržaj radionice dostupan je na Youtube kanalu Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Poziv vrijedan 150 milijuna kuna je namijenjen novoosnovanim mikro, malim i srednjim poduzećima s ciljem njihovog poticanja na uspješno lansiranje proizvoda i usluga s potencijalom rasta i izvoza koji su novi na tržištu, s naglaskom na radikalne inovacije i znatno poboljšanje u komercijalizaciji proizvoda i usluga. Ovim Pozivom će se poticati inovativnost novoosnovanih MSP-ova za uvođenje inovacija koje rezultiraju proizvodom/uslugom koja je novost na tržištu.

Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva s rokom za podnošenje projektnih prijedloga putem sustava eFondovi od 15. veljače 2019. od 11 sati do 29. lipnja 2020. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava, u ukupnoj vrijednosti od 150 milijuna kuna. Najniži iznos bespovratnih sredstava iznosi 150 tisuća kuna, a najviši 1 400 000 kuna.

Sadržaj radionice dostupan je ovdje i ovdje.

čitam...
Loading...