hgk žk koprivnica

Dođite na konferenciju povodom Svjetskog dana ženskog poduzetništva

Konferencija se organizira u sklopu projekta Partnerstvo za sve 2,  a financiranog sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

08:19h
0

Povodom Svjetskog dana ženskog poduzetništva HGK Županijska komora Koprivnica u suradnji s Klubom poslovnih žena Alfa, u četvrtak 16. svibnja, u prostorijama HGK ŽK Koprivnica organizira konferenciju o ženskom poduzetništvu.

Konferencija će početi u 12 sati pozdravnim govorom domaćina, predsjednika ŽK Koprivnica Marina Pucara, a na njoj će prisustvovati i župan Darko Koren, gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić, predsjednica Kluba poslovnih žena Alfa Sanja Pernjak i ravnateljica PORA Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije Melita Birčić.

Na konferenciji će se održati i predavanja HZZ-a o mjerama samozapošljavanja te predavanje trenerice Martine Trboglav Podvorac Treba li sve biti savršeno.

Tema panela ovogodišnje konferencije će biti  Majčinstvo i/ili karijera, a  u diskusiji će sudjelovati uspješne poslovne žene i poduzetnice: direktorica marketinga u Podravki Marinka Akrap, direktorica RK Podravka Božica Palčić, odvjetnica iz Đurđevca Zorica Franković, blogerica i mlada poduzetnica Dina Perković, vlasnica marketinške agencije iz Varaždina Ivana Ipša te poduzetnica iz Koprivnice Martina Bedeković.

Konferencija je ključni događaj za promociju ženskog poduzetništva u Koprivničko-križevačkoj županiji i svake godine okupi stotinjak poduzetnica, poslovnih žena i potencijalnih poduzetnica.

Konferencija se organizira u sklopu projekta Partnerstvo za sve 2,  a financiranog sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

 

čitam...
Loading...