kupnja uz popuste

Dođite na Zlatne jesenske dane u Agro-kuću i ostvarite brojne popuste

U listopadu se isplati posjetiti Vrtni centar Agro-kuće jer Vam za mnoge artikle pripremaju prigodne popuste.

11:00h
0

U listopadu Agro-kuća ponovo postaje i Vaša kuća – kuća povjerenja i povoljne kupnje. Tamo počinju Zlatni jesenski dani.

Od ponedjeljka, 12. pa sve do subote 24. listopada, iskoristite mnogobrojne popuste na blagajni za posebno izdvojene sezonske artikle koji će Vam sigurno trebati – sve na Zlatnim jesenskim danima tijekom listopada.

Artikle koji su na atraktivnim popustima otkrijte posjetom njihovom Vrtnom centru u Koprivnici, Bjelovarska cesta 34.

Pratite objave na Facebooku i web stranici Agro-kuće te doznajte novosti iz njihove ponude.

Već od ponedjeljka 12. listopada cijene odabranih artikala na zlatnom sezonskom popustu bit će snižene čak i do 50 %. Iz redovne ponude izdvajaju još i jesenske dekoracije, biljke iz njihove vlastite proizvodnje, sadnice grmova, ruža, potrepštine za vrt i dom, lampaše i tinjalice te još mnogo više. Uvjerite se da imaju najveći asortiman tegli, vrtnog alata i dekoracija, gnojiva za vrt, za sobne biljke i za ukrasno grmlje, dekorativnog kamenja razne boje granulacije u pakiranjima od 25 kg te još mnogo više.

Iz Agro-kuće poručuju: ne tražite dalje kad sve možete pronaći na Zlatnim jesenskim danima u našem Vrtnom centru.

Posebno izdvajamo informaciju da u vrijeme trajanja zlatnih jesenskih dana u Vrtnom centru primaju narudžbe za izradu aranžmana od rezanog cvijeća. Narudžbe se zaprimaju zaključno sa subotom, 24.listopada.

Posjetite Vrtni centar Agro-kuće, Bjelovarska cesta 34 u Koprivnici i odaberite!

čitam...