Atletski klub Koprivnica

Dođite i podržite humanitarnu akciju za koprivničanku Tanju Tisaj, suprug Hrvoje: Nadamo se da ćemo je operacijom uspjeti probuditi, treba vjerovati i nadati se

Svi zainteresirani sportaši, rekreativci i građani mogu se prijaviti putem e-pošte na adresu atletski.klub.koprivnica@gmail.com do 22. ožujka u ponoć te na dan natjecanja, do 30 minuta prije starta prve utrke. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, godište te utrku (1, 2 ili 3).

13:45h
0
Tanja, Jan, Hrvoje i Fran Tisaj // Foto: Ivan Brkić
Tanja, Jan, Hrvoje i Fran Tisaj // Foto: Ivan Brkić

Atletski klub Koprivnica organizira humanitarnu akciju za koprivničanku Tanju Tisaj koja je još prošle godine u ožujku stradala tako što je pala s bicikla i zadobila teške ozljede glave.

Inače uspješna i svestrana sportašica, bivša reprezentativka u karateu i atletici, dio je koprivničke obitelji koja je poznata svim ljubiteljima sporta.

Održat će se u subotu, 24. ožujka s početkom u 11 sati, a mjesto događanja su koprivnički bazeni Cerine.

Razgovarali smo sa suprugom Hrvojem Tisajem, suprugom koji nam je rekao da je i dalje u vegetativnom stanju, u fazi rehabilitacije. Smještena je u koprivničkoj bolnici.

– Nadamo se da će uskoro u Zagreb na operaciju u Dubravu gdje će joj se ugraditi čip u mozgu i to nam je jedina šansa da ju probamo probuditi. Borba još uvijek traje. Informiram se o ovakvim slučajevima i ono što mogu pročitati je da se nikad ne zna, da je kod ovakvih ozljeda neizvjesno, ali isto tako i da se čuda događaju. Treba vjerovati i nadati se, ne gubiti vjeru – optimističan je suprug Hrvoje.

Svi zainteresirani sportaši, rekreativci i građani mogu se prijaviti putem e-pošte na dresu atletski.klub.koprivnica@gmail.com do 22. ožujka u ponoć te na dan natjecanja, do 30 minuta prije starta prve utrke. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, godište te utrku (1, 2 ili 3).

Natjecanja će početi u 11 sati utrkom na 1000 metara za djecu rođenu 2005. godine i mlađu. U 11.15 žene i muškarci trčat će utrku na tri kilometra, a od 11.40 počinje utrka na pet kilometara. Proglašenje pobjednika po kategorijama na rasporedu je pola sata iza podneva.

Humanitarni prilog od 30 kuna na više (prema želji) po natjecatelju može se uplatiti na račun Atletskog kluba Koprivnica koji glasi HR3123860021100511466 ili na samom mjestu događaja.

Na uplatnicama u opisu napisati humanitarna utrka i ime i prezime natjecatelja. Ukoliko se jednom uplatnicom plaća za više natjecatelja napisati klub ili naziv udruge, a popis
natjecatelja s podacima (ime i prezime, godište i utrka) poslati na e-mail za prijave.
Potvrdu o uplati predočiti organizatoru prilikom podizanja startnog broja.

čitam...