Doček Nove godine na koprivničkom Zrinskom trgu

13:55h
0
Kao i prethodnih godina, Grad Koprivnica organizira doček Nove godine na središnjem, Zrinskom trgu. Za zabavljanje okupljenih ovaj su put zadužena “Stara zvona”, glazbenici iz Koprivnice, Varaždina i Zagreba s bogatim iskustvom u stvaranju štimunga po zagrebačkim klubovima.
– Uz glazbeni sastav ‘Stara zvona’ u središtu grada će biti čaja i kuhanog vina, u ponoć šampanjac, valcer i tradicionalni, veliki vatromet. Siguran sam da će i ove godine biti jako dobra atomsfera na trgu, a u 2009. godinu ćete moći i ‘uklizati’ na našem klizalištu, najavio je gradonačelnik Zvonimir Mršić.
U ponoć će gradonačelnik, uz zdravicu, okupljenima na središnjem koprivničkom trgu poželjeti sve najbolje u novoj godini, a 1. siječnja ujutro će, tradicionalno, posjetiti rodilje u Općoj bolnici ‘dr. Tomislav Bardek’ te ih prigodno darivati. Sve koji odluče 2009. dočekati u središtu Koprivnice Z. Mršić je zamolio da ne upotrebljavaju pirotehnička sredstva na trgu odnosno da tamo ne bacaju petarde ljudima pod noge. Za one koji žele koristiti pirotehniku postojat će poseban prostor, vatrogasci će ograditi jednu površinu u Gradskom parku.