Dogradonačelnik Jakšić čestitao Ivani Babić na odličnim rezultatima

19:29h
0
Jasmina Stričević, Mišel Jakšić, Ivana Babić, Mario Kos i Renato Kovačić nakon prijama u Gradskoj vijećnici // Foto: Koprivnica.net

Ivana Babić, članicu Športskog streljačkog kluba Podravka, posjetila je u srijedu prostorije Grada Koprivnice, gdje je prijam za nju upriličio zamjenik gradonačelnice Mišel Jakšić. Ivana je nedavno u Moskvi osvojila zlatnu medalju u disciplini zračna puška na 10 metara u juniorskoj konkurenciji, čime je osigurala nastup na Olimpijskim igrama mladih koje će se u kolovozu održati u Kini.

Jakšić je čestitao Ivani na odličnim rezultatima koje postiže u posljednje vrijeme te joj je zaželio još puno uspjeha. Zahvalio je i njenom treneru Renatu Kovačiću, predsjedniku ŠSK Podravka Mariu Kosu i svim ostalim suradnicima koji su zaslužni za rezultate ove 18-godišnje Koprivničanke.

– Ivana je još samo jedan dokaz da imamo jako puno pojedinaca u individualnim sportovima koji nisu tako jako marketinški jaki, kao rukomet i nogomet, ali da ti pojedinci isto ili čak i bolje pronose ime Grada Koprivnice – rekao je Jakšić.

Dodao je da će Grad i dalje pomagati malim sportovima u granicama svojih mogućnosti ili barem na razini prijašnjih godina, a ako će biti moguće i više. Ivani Babić čestitala je i Jasmina Stričević, predsjednica Zajednice športskih udruga grada Koprivnice.

čitam...