Omiljeni dječji likovi

Dolazi nam megapopularna dječja predstava Maša i Medvjed!

09:14h
0
Maša i Medvjed // Foto: Facebook
Maša i Medvjed // Foto: Facebook

Portal ePodravina.hr svojim će vjernim čitateljima uskoro dijeliti ulaznice za ovaj spektakl. Pratite nas!

U Koprivnici će se održati nikad viđeni spektakl – interaktivna kazališna predstava za djecu Maša i Medvjed – Škrinja sreće.

Glazbeno-avanturističku komediju u kojoj su glavni junaci Maša i Medvjed, likovi iz poznatog ruskog animiranog filma, izvodi Moskovski teatar, a predstava je sinkronizirana na hrvatski jezik.

Mašu i Medvjeda obožavaju brojni mališani, a ovaj je razigrani i veseli animirani film postao nezaobilazan dio svakog djetinstva.

Mališani će zasigurno uživati u ovom spektaklu, a moći će se i družiti i uživo vidjeti svoje omiljene animirane likove.

Podsjetimo, Maša je hiperaktivna djevojčica dobrog srca, koja se izgubila u šumi, gdje je zalutala u Medvjedovu kuću, koji se o njoj brine. Medvjed pak voli mir, red i organiziranost, što je u suprotnosti s Mašinim karakterom te dolazi do napetosti  i kaosa, ali sve se uvijek dobro riješi, zahvaljujući Medvjedovom zaštitničkom ponašanju prema Maši. Ostali likovi su stanovnici šume zec, jež, par vukova, vjeverica i medvjedić.

Djeca mlađa od tri godine ne trebaju ulaznice i sjede roditeljima u krilu.

Predstava će se održati u dvorani Gimnazije Fran Galović 21. svibnja u 17 sati, a cijene ulaznica kreću se od 80 do 150 kuna, ovisno o mjestu sjedenja.

Karte će se moći kupiti u Šarenom dućanu i Hotelu Podravina.

News portal ePodravina.hr svojim će vjernim čitateljima uskoro dijeliti ulaznice za ovaj spektakl. Pratite nas!

čitam...
Loading...