NISU DALEKO STIGLI

Dolijao slavonski lopovski trojac, naša im je policija u automobilu pronašla alat i ukradene predmete

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela protiv osumnjičenika podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predani su pritvorskom nadzorniku, navodi policija.

10:08h
0
Ilustracija // Foto: Mario Kos
Ilustracija // Foto: Mario Kos

Policijska uprava koprivničko-križevačka jučer je objavila kako su tri osobe uhićene zbog krađe zlatnoga nakita i novca u Ulici Nikole Sertića u Koprivnici. Potvrdili su kako se provodi kriminalističko istraživanje.

Poslali su nove detalje, otkrivši kako je riječ o trima muškarcima iz istočnog dijela Hrvatske. Konkretnije, u pitanju su 44-godišnjak iz Osječko-baranjske županije te 24-godišnjak i 35-godišnjak iz Vukovarsko-srijemske županije. Osumnjičeni su za počinjenje više teških krađa provaljivanjem.

U objavi županijske policije stoji kako su osumnjičeni za spomenutu pljačku na Vinici, gdje su u subotnjim popodnevnim satima ukrali nakit i novac vrijednosti 7300 kuna. Tereti ih se da su, potom, u Varaždinskoj županiji provalili u tri obiteljske kuće.

Ako su mislili kako su uspješno proveli svoju protuzakonitu misiju, prevarili su se. Naime, u subotnjim večernjim satima zatečeni su u našoj županiji. Policija je u njihovu automobilu pronašla provalnički alat te ukradene predmete.

– Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela protiv osumnjičenika podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predani su pritvorskom nadzorniku – zaključuje policija.