LIJEPA DONACIJA

Dom za starije i nemoćne Koprivnica i gradski Crveni križ dobili po deset tisuća kuna od Obrtničke komore

Podsjetimo, u četvrtom mjesecu sredstva su donirali Općoj bolnici dr. Tomislav Bardek Koprivnica za borbu protiv epidemije izazvane koronavirusom.

13:18h
0
Dom za starije i nemoćne Koprivnica // Foto: Matija Gudlin

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i Hrvatska obrtnička komora odlučile su potrebitima donirati svaki mjesec za vrijeme trajanja epidemije izazvane koronavirusom po 10 tisuća kuna.

Podsjetimo, u četvrtom mjesecu sredstva su donirali Općoj bolnici dr. Tomislav Bardek Koprivnica za borbu protiv epidemije izazvane koronavirusom.

U dogovoru sa županijskim stožerom Civilne zaštite, spomenute obrtničke komore u svibnju će istu svotu novca donirati Socijalnoj samoposluzi, odnosno Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica. Također, u lipnju će 10 tisuća kuna donirati županijskom Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica za nabavu zaštitne opreme i sredstava.

– Županijski Dom za starije i nemoćne osobe i Crveni križ vode veliku borbu protiv epidemije izazvane koronavirusom i pokušavaju ublažiti posljedice. Isto tako, obje institucije su uz svoj humani rad i vrlo značajni partneri Obrtničkoj komori Koprivničko križevačke županije i Obrtničkom učilištu Pouka na području strukovnog obrazovanja i obrazovanja odraslih. S obzirom na to da su ove institucije u velikoj potrebi, odlučili smo donacije uplatiti odmah, a pozivamo i sve druge da se uključe i da pomognu u skladu s mogućnostima – poručili su.

Loading...