Noć kazališta

Domoljub će ugostiti teatar Kerekesh, Stand up legendarnog Jimmyja Stanića i Dječje kazalište Mala scena

U sklopu Noći kazališta, u subotu 25. studenog, u 19.30 sati na repertoaru je Stand-up Show-u i koncert legende hrvatske glazbene scene Jimmy-a Stanić-a, koji nastupa uz Barbaru Trohar i Scharf Trio.

08:00h
0

Koprivničko Pučko otvoreno učilište i ove se godine uključilo u program Europske noći kazališta.

U sklopu bogatog programa, u Domoljubu u četvrtak, 23. studenog, gostuje najnovija komedija Teatra Kerekesh „Pokopaj me nježno“ koja se bavi deficitarnim zanimanjem – grobarima. U predstavi glume Jan i Ljubomir Kerekeš, Draško Zidar, Goran Koši,Matko Knešaurek i Mijo Pavelko.

U sklopu Noći kazališta, u subotu 25. studenog, u 19.30 sati na repertoaru je Stand-up Show-u i koncert legende hrvatske glazbene scene Jimmy-a Stanić-a, koji nastupa uz Barbaru Trohar i Scharf Trio. Jimmy je ove godine proslavio 88 rođendan i obilježava 50 godina karijere i još je uvijek jedan od najboljih showmana na našim prostorima.

Najmlađu publiku, 25. studenog u 11 sati, zabavit će Kazalište Mala Scena iz Zagreba s maštovitom i vizualno dojmljivom kazališnom predstavom PUŽ. Predstava je namijenjena djeci od tri godine naviše.

Noć kazališta je manifestacija posvećena scenskim i izvedbenim umjetnostima, a održava se već devetu godinu zaredom, istovremeno u 11 europskih država – Hrvatskoj, Slovačkoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Sloveniji, Srbiji, Austriji i Mađarskoj, te se od ove godine pridružuju Češka, Bugarska i Belgija.

Ulaznice za sve programe u sklopu Noći kazališta mogu se kupiti na blagajni dvorane Domoljub na adresi Starogradska 1, Koprivnica, radnim danom od 7.30 do 19.00 sati ili rezervirati putem e-maila kultura@pou-kop.hrili telefonom 048 222 390.